srijeda, 28. veljače 2018.

Dr. sc. Hulda Clark
23.02.2010
Dr. sc. Hulda Clark (18.10.1928 – 03.09.2009) je istaknuta alternativna liječnica i naturopat koja je usprkos formalnom obrazovanju na polju biologije i fiziologije imala snage krenuti protiv medicinskog 'manistreama' i usudila se identificrati prave uzročnike najtežih bolesti kao što su rak i AIDS:
  • Paraziti: nametnici, crvi, gljivice, virusi i bakterije
  • Zagađenje: teški metali i ostali otrovi koje unosimo u naš organizam kroz hranu, piće, zrak
Njena teorija nastanka bolesti ide od činjenice da prisutnost otrova (zagađivača) u našem tijelu kao što su na primjer neki metali (aluminij, živa, kobalt) direktno pogoduje i samim tim privlači parazite što sve zajedno trigerira ili stvara uvjete za razvijanje teških bolesti. Primjer je Alzheimerova bolest kod kojih se u svih pacijenata mogu uočiti povećane koncetracije aluminija, te parazita koji 'vole' boraviti u mozgu, kao što je naprimjer Shigella bakterija (vrlo je interesatna činjenica da skoro 90% kozmetičkih proizvoda u svom sastavu ima spojeve na bazi aluminija, ali i neka hrana/sastojci za hranu, kao na primjer kvasac za kruh).
Normalno da su ovakve blasfemične tvrdnje izazvale podsmijeh i konsternaciju medicinskog establishmenta te je Dr. Clark bila proganjanja, proglašavana kontroverznom, etiketirana da ima lažne diplome, čak i uhapšena jednom prilikom, ali oslobođena. Na kraju je morala pobjeći u Meksiko i osnovati svoju privatnu kliniku u Tijuani, ali po zapovijedi globalne farmaceutske zločinačke organizacije, korumpirana meksička policija intervenira te novčano kažnjava istu, iako dozvoljava rad klinike, zabranjuje provođenje 'alternativnih' tretmana. Hulda Clark je od raka i drugih teških bolesti izliječila više od 20.000 pacijenata. To svakako o efikasnosti njene metode govori puno.

Glavne metode liječenja Dr. Clark

  • ubijanje parazita s uređajem zvan zapper
  • čišćenje i detoksifikacija organizma biljnim preparatima
  • detektiranje opasnih kemikalija i parazita u hrani i piću s napravom syncrometar
  • prevencija zagađenja/bolesti s osobitom pažnjom na dentalnu higijenu (zamjena starih amalgamskih plombi s živom s bijelima), na zdravu ishranu (mlijeko kao osnovni izvor kalcija), kućnu higijenu (korištenje vlastitih proizvoda za čišćenje i kozmetiku, sapun, deterdžent), pitku vodu (kontaminacija pitke vode osim klora i florida i s teškim metalima od metalnih vodovodnih cijevi, zalaže se za PVC vodo-cijevi).
Dr. Hulda Clark
Bitne stvari
Dr. Hulda Clark detektira dva osnovna uzroka svih bolesti:
- paraziti
- zagađenje
U skladu s tim izmišlja dva pristupa liječenju koja su postale poznate metode lijećenja Dr. Clark:
- ubijanje parazita zapperom
- antiparazitni program
Negativne stvari
Zagovara korištenje mlijeka kao izvora kalcija što meni ne pravi smisla jer je industrijski prerađeno pasterizirano i homogenizirano mlijeko čisti otrov.
Zagovara korištenje minerala (kalcija, magnezija) i vitamina (C) kao dodataka prehrani, što je isto diskutabilno jer današnji vitaminski preparati su većinom obično sintetičko meće.

Rezonatna frekvencija i zapper

Dr. Hulda Clark je nastavila rad doktora Dr. Royal Raymond Rifea na polju tzv. elektrificiranja krvi ili bioelektrične medicine koja se koristi strujama male jakosti i određene frekvencije kako bi se odstranili svi mogući paraziti iz ljudskog tijela koji po nekim teorijama uzrokuju sve bolesti. Glavna teoretska pretpostavka je da svako živo biće i materija emitira EM (elektromagnetske) valove u određenom spektru / rasponu frekvencija (bioradijacija). Pod živim bićima osim ljudi se smatraju i bakterije, virusi, crvi i ostali nametnici. Vrlo je interesantna činjenica da sva ta bića imaju raspon frekvencija koja emitiraju, što je biće kompleksnije to emitira u većem rasponu: čovjek od 1.5Mhz-9.5Mhz, paraziti i gljivice od 77kHz do 900Khz, mrav ima par stotina Khz, bakterija ima raspon frekvencija manji od 100Khz, . (FM radio frekvencije su od 88-108Mhz), Wireless je na 5Ghz). Kada je živo biće bolesno i blizu smrti taj frekvencijski raspon se smanjuje, kad umre i dalje rezonira i to na najvišoj frekvenciji svog spektra. Emitiranje EM valova istih frekvencijskih karakteristika iz drugog izvora može ili poništiti ili pojačati djelovanje EM valova prvog izvora. Ako neki materijal ima tzv. rezonatnu frekvenciju na kojoj on sam rezonira/vibirira non stop (tj.vibriraju njegove molekule/nakupine atoma) i ako se na taj materijal djeluje istom tom frekvencijom (neovisno o snazi impulsa) moguće je izazvati osciliranje i pucanje molekularne strukture tog materijala.
Primjer je kad operni pjevač razbija čašu svojim glasom, a razbija je na na način da uspostavi frekvencijsku rezonancu svog glasa s rezonantnom frekvencijom molekula čaše što na kraju pojača osciliranje molekula i uzrokuje raspad strukture, tj pucanje čaše. Opasnost od rezonatne frekvencije su odavno uočili graditelji mostova koji su shvatili da vjetar relativno male snage može srušiti most koji je projektiran da izdrži puno veće nalete vjetra jer jednostavno 'uhvati' rezonatnu frekvenciju mosta i 'ljulja' ga sve dok ne pukne (Tacoma bridge colapse), zbog tog razloga svi danas možemo primjetiti da ispod mostova na spojištu između nosivih pilona i samog mosta postoji samo mala dodirna točka u obliku metalnog stožca, koji je dizajniran da uguši te rezonatne frekvencije.
Zapper izrađen u SMD tehnologiji = US $10
Živa bića nemaju jednu određenu rezonatnu frekvenciju već imaju niz frekvencija koje emitiraju tj. na kojima rezoniraju njihovi različiti organi. Stoga djelovanjem samo jedne frekvencije neće biti moguće ubiti živo biće, naročito ako je taj raspon veliki (čovjek ima raspon od 7500Khz), ali ako je raspon frekvencija mali (bakterija ima oko 50Khz) onda djelovanje i te jedne frekvencije na to biće može ga onesposobiti u takvoj mjeri da više nije sposoban obavljati svoju primarnu funkciju (na primjer, bakterija se učini nesposobna da se razmnožava, ne može se 'primiti' za zdravu stanicu, itd..). Pošto upravo bakterije, virusi, crvi i ostali paraziti imaju mali raspon frekvencija i taj raspon je daleko ispod ljudskog raspona frekvencija, Dr. Hulda CLark je odlučila eksperimentirati s generatorom frekvencija na način da je na čovjeka (na sebe) primjenila frekvenciju koji inače emitira mrtvi parazit (najviša frekvencija pojasa koju inače parazit emtira). Uspjeh je bio 100%, svi paraziti na koje je 'nišanila' su nestali, ali praktični problem je bio da je skoro bilo nemoguće u nekom normalnom vremenskom roku proći po svim frekvencijama svih parazita, jer s ovom metodom bi to trajalo danima ako ne i više.
Daljnim eksperimentiranjem je ustanovila da je dovoljno da se pozitivnim pravokutnim impulsima malog napona (do 10V), frekvencije 30Khz i pozitivnim offsetom (min 0.25V) mogu ubiti sve bakterije, virusi, crvi i ostali paraziti koji žive u ljudskom tijelu, osim onih koji su 'duboko' skriveni (u očima, u sredini crijeva, itd.), što je bilo veliko otkriće jer osim onih parazita koji 'žive' na 30Khz, i svi ostali koji imaju više ili manje frekvencije, bivaju eliminirani. I tako se rodio ZAPPER, mala i jednostavna naprava neškodljiva za ljude koja emitira te signale koji znače smrt za sve parazite. Nažalost kako dr Clark kaže, ubijanje parazita/uzročnika bolesti je najlakše, ali ako čovjek i dalje nastaviti jesti, piti i boraviti u zagađenom prostoru, nametnici se jednako brze vrate. Zapper može napraviti svatko s malo znanja o elektronici sljedeći instrukcije koje su dane u knjizi The Cure for all diseases. Inače sam uređaj ne bi smio doći više od 20-30 US dolara i stoga treba biti oprezan i izbjegavati neke koji nude slične uređaje za par tisuća kuna. (Na Internetu se mogu naći jeftini primjerci: Tendollarzapper.com). Sofisticiranije izvedbe zappera nude izbor više frekvencija, ali kako sama Dr. Clark objašnjava egzaktna frekvencija nije toliko bitna za ubijanje parazita.
Bakrene drške = US $12 Međutim, Dr. Hulda Clark nemože pouzdano ustanoviti ŠTO to točno ubija SVE parazite pa spekulira da pozitivni napon (0.25V) 'izvlači' bakterije i samim tim omogućava WBC (white blood cells) da obave svoj posao, bez obzira na frekvenciju. Nažalost zbog korupcije medicinske struke djelovanje struje male jakosti i određene frekvencije nikad nije temeljito istraženo, stoga danas postoje bezbrojne pretpostavke o tome što se u biti događa kad se ovakav tretman primjeni na ljudsko tijelo. Jedna od pretpostavki je da paraziti nisu direktno eliminirani nego da se čovječi imuni sustav stimulira na način da se crvena krvna zrnca koja su glavni prenositelji kisika i koji imaju svoj prirodan elektricitet jednostavno 'pokrenu' i samim tim spriječe tzv. kiselo stanje organizma koji je isto jedan od preduvjeta za bolest i raj za parazite. Druga teza je istitravanje harmonika: pravokutni signal koji je poznat u elektronici kao vrlo nesavršen oblik signala (u bit signal je savršen, ali je oprema koja ga generira nesavršena) jer istovremeno istritrava na velikom broju frekvencija te tako umjesto samo jedne frekvencije od 30Khz, defacto emitira cijeli spektar frekvencija (harmonika) koji 'pogađaju' rezonatne frekvencije parazita (svaka vrsta parazita: gljivica, crva, bakterija, virusa ima svoju rezonatnu frekvneciju). Više o raznim teorijama djelovanja zappera ovdje. Bez obzira na ove pretpostavke, ovi tretmani postoje i u praksi su se pokazali uspješnim u liječenju i najtežih bolestii, te isto tako neškodljivi za ljude.
Više o Dr. Hulda Clark zapperu

Syncrometar

Syncrometar je jednostavna dijagnostička elektronička naprava koja nam omogućuje da detektiramo prisustvo bakterija, gljivica, parazita i teških metala kako u hrani, tako i nama samima. To je u biti audio oscilator s kojim na osnovu rezonance dvaju materijala daje audio signal koji označava da iste supstance postoje u oba dva materijala, na primjer ako hoćemo detektirati da li postoje gljivice u siru kojeg smo tek kupili i koji na prvi pogled izgleda u redu, s jednom sondom testiramo taj sir, a s drugom primjerak sira ili nečeg drugog za kojeg sigurno znamo da ima tu gljivicu, ako čujemo ton, znači da ista ta gljivica postoji i u tom novom siru. Pošto mi se ova metoda čini dosta komplicirana za neku praktičnu izvedbu (iako zvuči super korisna, kao osobni otrov-detektor u hrani), neću puno trošiti riječi na nju, onaj tko želi detalje neka prouči knjigu The Cure For All Diseases.


Čišćenje parazita zapper-om

Metodom triple 7 se ubijaju skoro svi paraziti u vašem tijelu na način da se zapirate (priključite zapper na bakrene drške koje držite rukama) 7minuta, 20minuta pauze, onda opet 7minuta zapiranja, 20min pauze, pa opet 7minuta zapiranja, ukupno 61minuta. Zapiranje se može obaviti i više puta na dan. Zapiranje se ne preporučava trudnicama i osobama s pacemakerom. Prije i poslije zapiranja treba popiti malo veću količinu vode i ništa ne jesti. Proces traje u tri ciklusa po 7 minuta jer se u prvom ciklusu ubijaju paraziti i crvi, kad oni umru oni otpuštaju svoje viruse i bakterije, koji se onda eliminraju u drugom ciklusu, treći ciklus služi za finalno eliminiranje eventualnih ostataka parazita koji su još živi. Struja zapera ne doseže duboko u očnu jabučicu, testise, želučani ili crijevni sadržaj. Ne doseže u žučne kamence ili u vaše žive stanice gdje je latentni herpes virus ili candida. Ali zapiranje tri puta na dan (tri tretmana po 61 min), kroz tjedan dana ili više, može vas očistiti i od tih populacija parazita. Iako i 'dobre' crijevne bakterije bivaju uništene s zapiranjem, iskustva govore da čišćenje parazita njima upravo pogoduje, te se 'zdrava' crijevna flora obnavlja za par dana, kod intezivinijeg zapiranja (3x na dan) ipak bi trebalo malo pomoći crijevima i konzumirati bio-aktivne jogurte s Acidophilus bakterijom.
Detaljnje upute za zappiranje:
· popijte 2.5 dcl vode
· bakrene drške zappera obložite mokrim papirnatim ručnikom ili s mokrim pamučnim navlakama koje ste namočili u slanoj vodi (ovo je nužno radi bolje provodljivosti kože)
· relaksirajte se u udobnom sjedečem položaju, uhvatite drške rukama i uključite zapper na 7 minuta (možete slušati relaksirajuću muziku i gledati zalazak sunca)
· napravite pauzu od 20 minuta, protegnite se, možete popiti još malo vode
· opet se zapirajte 7 minuta
· pauzirajte 20 minuta
· i na kraju finalno zapiranje od 7 minuta
· popijte 2.5 dcl vode
Doziranje tretmana je individualna stvar, Dr. Clark preporučuje u početku čak i do tri tretmana na dan prvu sedmicu, zatim po jedan na dan, a kasnije bar jednom tjedno preventivno.
Nuspojave:
· Prvi dan možete primijetiti da ste pospani i morate se dobro naspavati. To je zbog velikog broja mrtvih parazita, bakterija i virusa u vašem krvotoku. Tijelo će se pobrinuti za te ostatke dok budete spavali. Odaberite neki manje stresan dan za zapiranje.
· Neki se ljudi osjećaju mrzovoljno dan ili dva. To je blagi oblik iritacije zbog ostataka parazita koji su još u krvotoku. Obično to prođe za dan ili dva, ali ako ste imali tešku gljivičnu (Candida) ili parazitnu infekciju može potrajati malo duže.
· Dosta ljudi kaže da su osjetili lagane trnce u različitim dijelovima tijela za vrijeme zapiranja. Obično osjećaju trnce u dijelu tijela gdje su osjećali bol ili gdje im je rečeno, od strane stručnog medicinskoga osoblja, da imaju problem. Ova pojava brzo iščezava i obično se javlja samo prvi dan.
· Ako imate neugodne popratne pojave, pijte više vode i nemojte odustati. Shvatite da je to pozitivno, iako neugodno u ovom trenutku. Kada se oslobodite bolesti, biti ćete ispunjeni sve većom radošću, ljubavlju i srećom koja dolazi od čistog osjećaja zdravlja.
Više o Dr. Hulda Clark zapperu
Dodatne informacije kako se zapirati: ayurvedaizdravlje.blogspot.com

Prevencija bolesti

Dr. Clark je u svojoj knjizi The Cure For All Diseases sveobuhvatno opisala kako 'dekontaminirati' svoj okoliš i ono što jedemo i pijemo kako bi izbjegli pojavu bolesti ili eliminirali već postojeće, pa ću ovdje sažeti najvažnije stvari:
  • Dentalna higijena: filozofija moderne zubne medicine je da se zub sačuva pod svaku cijenu bez obzira na način (koje kemijske spojeve ili zahvate za to treba primjeniti).Pravilnija je filozofija da niti jedan zub nije vrijedan spašavanja ako to u konačnici može kompromitirati naš imuni sustav, a na to se prvenstveno misli da se prilikom zubarskih zahvata izbjegava upotreba dokazano toksičnih spojeva kao što su živa (amalgamske plombe). Jer je dokazano da se svi toksični elementi iz popravljenih/plombiranih zuba polagano ispuštaju u naš organizam te predstavljaju konstantan izvor trovanja. Nadalje svaki zub ima tzv. rezonatnu frekvenciju koja odgovara nekom našem organu ili skupini organa, ako bakterije 'provale' u taj zub, onda će s lakoćom dosjepti i u taj organ, što znači da je osim zuba kompromitiran i cijeli naš organizam. Osim osnovne zubne higijene, svatko bi trebao:
    a) promijeniti sve metalne plobme s plastičnima/bijelima
    b) izvaditi sve infektirane zube i temeljito očistiti 'rupe' ostale nakon vađenja zuba
  • Ishrana: glavno je izbjegavati tzv. industriijsku hranu koja je puna raznih otrova i teških metala, pa čak i svakodnevni svježi kruh. Isto tako proizvođači se kadkad služe trikovima te da bi zadovoljili etiketu bez konzveransa, jednostavno namoče cijelu kutiju recimo voća s konzervasnom tako da se konzervans indirektno nanosi na prehrambene artikle koji su onda markirani kao bez konzervansa. Isto tako tzv. zdrava hrana isto sadrži neke elemente izopropil alkohola (kojeg Dr. Clark identificira kao otrov) kojim se u tvornicama čiste i dezinficiraju strojevi za punjenje pića ili pakiranje hrane. Uglavnom, poanta je da se ne 'vjeruje' niti jednom industrijskom prehrambenom artiklu niti njihovim deklaracijama, da izbjegavamo smrznute polugotove i gotove namirnice, da izbjegavamo umjetna sladila i tzv. Diet napitke i da što više samostalno pripremao pripremamo hranu, počevši od samostalnog pečenja kruha pa nadalje. Kod pitanja pitke vode, smatra da niti jedan filter nece biti dovoljan jer zagađenja dolaze u valovima te jedan jači nalet može zagušiti i trajno kontaminirati filter, stoga preporučuje što češće mijenjanje filtera na bazi aktivnog ugljena. Isto tako nikako ne preporučava piti toplu vodu iz bojlera zbog otpuštanja metala s grijačih elemenata i stijenki bojlera u vodu. Ono što ju je najviše konsterniralo u vlastitim istraživanjima je bilo saznanje da večina vitaminskih/mineralnih dodataka prehrani sadrži teške metale i otrove koje u konačnici više mogu nanijeti štete. Nadalje, teflon, nehrđajući čelik i ostalo metalno posuđe koje ima super karakteristike da se ne prlja i ne korodira je u principu vrlo štetno jer ispušta razne kemikalije/metale u hranu koju pripremamo, ona preporučuje korištenje stakla, keramike, emajla.U svom testiranju koja je namirnica/piće zdravo ona se koristi napravom syncrometar što je ipak za prosječnog čovjeka dosta komplicirano.
  • Kozmetika: današnja moderna kozmetika (sapuni, zubne paste, šamponi, parfemi, kreme) i sredstva za čišćenje (sredstva za čišćenje stakla, sanitarija, deterdženti za rublje i suđe) su puna otrovnih i štetnih spojeva (benzen, aluminij, titanij, krom, klor, flour). i predstavljaju konstantan izvor kontaminacije koji svaki pokušaj ozdravljenja jednostavno sasijeku u startu. Dr. Clark se zalaže za pravljenje vlastitih sredstava za čišćenje i kozmetiku (sapuni, deterdženti) na bazi boraksa. Isto mislim da je ovo dosta teško primjeniti u praksi, iako skuplji, mislim da je pametnije kupiti tzv. eko-proizvode za osobnu higijenu i čišćenje koji bar u svojoj deklaraciji nemaju te štetne spojeve (zubne paste bez floura, sapuni bez konzveransa, itd...)
  • Kučna higijena: spavaću sobu treba naročito držati čistom od bilo kakvih materijala koji otpuštaju kemikalije/mirise, sapuni, osvježivaći zraka, zidni tapeti. Sve jake kemikalije za čiščenje (klora) treba držati u garaži ili na provjetrenom mjestu. Sve metalne vodovodne cijevi bi trebalo zamijeniti s PVC cijevima. Freon iz rashladnih uređaja (frižidera i klima uređaja) isto ima štetan utjecaj, te bi uređaje trebalo izbjegavati ili koristiti one koji ne koriste CFC kao rashladni medij. Kučni ljubimci mogu biti glavni rasadnik parazita te se posebna pažnja treba posvetiti i njima.

Čišćenje organizma biljnim preparatima po Dr. Clark

Uz korištenje zappera i eliminiranje izvora kontaminacije (kučni ljubimci, loša pitka voda iz vodovoda, loša industrijsks hrana), najjače oružje Dr. Clark protiv parazita i općenito bolesti su biljni pripravci i tzv. tretmani čišćenja pojedinih organa. Pa idemo nabrojati najvažnije:
Tinktura Crnog oraha: trenutno donosi poboljšanje zdravstvenog stanja, a usmjerena je na eliminiranje SVIH parazita u tijelu, čak i onih duboko sakrivenih, a koji su ostali živi nakon tretmana zapperom.
Recept: dodajte 1/4 čajne žličice C vitamina u prahu svaki put u 1/4 čaše vode i 2 čajne žlice ekstra jake orahove tinkture, ostavite da odstoji 5 do 10 minuta prije nego to popijete.
Doziranje: uzima se maksimalno jedanput dnevno na prazan želudac. Nakon svakodnevnog uzimanja, može prijeći na svaki drugi dan. Nakon daljnjih poboljšanja zdravstvenog stanja može smanjiti na dva puta tjedno. Doza održavanja od jednog uzimanja tjedno preporuča se zauvijek.
Dodatne Informacije: više o crnom orahu možete naći ovdje. Dr. Clark je opisala u svojoj knjizi kako se može napraviti ekstra jaka tinktura crnog oraha, ali zasigurno se ova tinktura može nabaviti u lokalnoj biljnoj apoteci.

Čiščenje crijeva: eliminiranje raznih bakterija iz crijeva kao što je Salmonela
Recept:
· najčešči slučajevi ponovne zaraze je vlastita reinfekcija s prljavim rukama. Nakon nužde i prije jela dezinficirajte ruke s 50% postotnom otopinom alkohola (vodka)
· konzumirajte 3 puta na dan 2 kapsule kurkume (jako antiseptičko djelovanje na E. Coli i Shigella vrste bakterija)
· konzumirajte 3 puta na dan 1 kapsulu komorača (slično djelovanje kao i kurkuma)
· konzumirajte kapsule probavnih enzima po uputama (katkad ove tablete sadrže ujedno i komorač i kurkumu pa onda ne ih ne treba zasebno uzimati).
· upotrijebite prije opisanu tinkturu od crnog oraha
· ako imate zatvor uzmite kapsule Cascare Sagrade (sveti korijen), a i čaj od mješavine sene i mente (1 žlica sene, pola žlice mente) može potaći probavu, ali najviše možete učinit ako konzumirate žitarice/vlakna, voće i povrće te pijete dovoljne količine vode
Doziranje: kadkad ćete trebati svih 6 postupaka primjenjivati tijekom jedne sedmice da bi uspješno eliminirali crijevne parazite.

Čiščenje bubrega: kao jedan od važnijih i prvih koraka (prije bilo kojeg čiščenja) Dr. Clark preporučava čišćenje bubrega, nažalost recept je dosta kompliciran, pa će samo uporni moći to sami sebi pripremiti, a ide:
Recept:
· ½ šalice osušenog korijena Hydrangea - DRVENASTA HORTENZIJA (Hydrangea arborescens)
· ½ šalice korijena CRVENE KONOPLJUŠE (Eupatorium purpureum)
· ½ šalice korijena bijelog sljeza (Althea officinallis)
· 4 svježnja svježeg peršina
· tinktura kudjelje (zlatica,poganska trava) (ako ste alergični izostavite je iz recepta
· kapsule đumbira
· uva ursi kapsule
· povrtlarski glicerin
· koncentrat crne višnje, 8 oz
· vitamin B6, 250 mg
· tablete magnezij oksida, 300 mg
Odmjerite ¼ šalice svakog korijena i ostavite ga da se natapa, zajedno u 10 šalica hladne vode iz slavine, koristeći nemetalnu posudu i nemetalni poklopac. Nakon četiri sata ( ili preko noći) dodajte 8 oz koncentrata crne višnje, prokuhajte i lagano kuhajte 20-ak minuta. Popijte ¼ čaše čim se dovoljno ohladi. Ostatak isipajte kroz cjediljku u sterilnu staklenu posudu i u nekoliko posuda koje možete zamrznuti. Ohladite staklenu posudu. Prokuhajte svježi peršin, nakon ispiranja u 1 četvrtini vode tijekom tri minute. Popijte ¼ čaše kada se dovoljno ohladi. Ohladite jednu staklenku i jednu zamrznite. Ostatak peršina iskoristite za juhu i slično.
Doziranje: Svako jutro ulite zajedno ¾ šalice mješavine korijenja i ½ čaše peršinove vode, puneći veliku šalicu. Dodajte 20 kapljica tinkture kudjelje i jednu žličicu glicerina. Popijte ovu mješavinu u nekoliko doza tijekom dana. Držite na hladnom. Nemojte popiti sve od jednom jer ćete imati problema sa stomakom i osjećati ćete pritisak u mjehuru. Ako vam je stomak veoma osjetljiv, započnite sa pola ove doze. Čistite bubrege bar dva puta godišnje!

Žučni kamenciČišćenje jetre i antiparazitni program: je jedan od najbitnijih procesa čišćenja organizma po Dr. Clark. Prije samog čišćenja jetre potrebno je provesti čišćenje bubrega kako bi urinarni sistem bio u punoj funkciji prije ovog tretmana, Isto tako treba započeti s antiparazitnim programom prije samog čišćenja jetre zajedno s zapiranjem pomoću zappera, najmanje sedmicu dana prije.
Anitparazitni program se sastoji od konzumiranja tinkture extra jakog crnog oraha, klinčiča i pelina tijekom 44dana. Tinktura crnog oraha i pelin se uzimaju neposredno prije obroka , ulje klinčića u sredini obroka jedan put na dan uz ručak ili večeru ( po ovoj tablici uzimanja).
Čišćenje jetre i žučnih kamenaca se odvija u sklopu antiparazitnog programa, s tim da se odabere slobodan dan jer je procedura malo napornija, a sastoji se od konzumiranja gorke soli, maslinovog ulja i svježeg crvenog grejpfruta tijekom jednog dana, ali po posebnom receptu koji je opisan ovdje
Doziranje: Dr. Clark preporuča čišćenje jetre i antiparazitni program najmanje dva puta godišnje
Dodatne Informacije: www.prirodom-do-zdravlja.net

Počast palom borcu - pogled iz mog kantuna

Dr. Hulda Clark bi trebala biti primjer i uzor cijeloj medicinskoj struci u smislu da se formalno obrazovanje ne koristi samo za repetiranje tuđih ideja i stavova već da se to znanje može iskoristiti kao podloga za vlastito istraživanje i doprinos na polju medicine i pomoći oboljelima kao i na razotkrivanju istine u kojem zagađenom svijetu danas živimo. Nažalost, u ovom naopakom društvu u kojem živimo u kojem vladaju moćne korporacije koje zarađuju miljarde dolara na tuđoj bolesti, ovakvi pioniri i svjetionici slobode su dočekani na nož, proganjani i na razne načine difamirani. Dokaz da je i Wikipedija kontaminat korporativne vlasti je opis Dr. Hulde Clark u kojem se ona difamira i opisuje u najmanju ruku kao izbezumljena alternativka koja u svakome vidi neke crve. Dokaz da je Dr. Hulde Clark humanija i bolja osoba od bilo koga u današnoj tzv. modernoj medicini je i njena želja i strast da svoje ideje podijeli s svima i to BESPLATNO (kakvog li heretičnog pojma za današnju nomenklaturu). Dok bi neki drugi patentirali uređaje tipa zapper i proizvodili ih po eksluzivno visokim cijenama (s obzirom na kretenizam koji je danas vlada najvjerovatnije bi zaper bio popularniji i više u upotrebi da se masno naplačuje), Dr. Clark javno objavljuje shemu za izradu svog uređaja, te ostavlja skoro copyleft pravo na svoje knjige da se one mogu reproducirati za nekomercijalne svrhe. E pa kapa dole za to!
Što se mene osobno tiće mislim da je Dr. Clark napravila revolucionarnu jednostavnu, ali izrazito efikasnu napravu kao što je ZAPPER. Skoro je nezamislivo i zvuči kao SF da takva jednostavna naprava može ubiti sve parazite u našem tijelu, ali s obzirom da zračenja određenih frekvencija mogu imati i blagotvorne učinke na ljudsko zdravlje, čini mi se logično da zapper stvarno i djeluje. Druga velika stvar koju je Dr. Clark napravila je dizanje SVIJESTI o stupnju zagađenja našeg okoliša, svega onoga što pijemo, jedemo i udišemo. To je jednostavno stravično kad se uzme u obzir da je skoro 99% industrijskih produkata (lijekova, hrane, pića, kozmetike) OTROVANO! S obzirom na to, uopće nije čudna moja konstantacija da je danas 99% ljudi bolesno, bili oni svjesni toga ili ne.
Moje jedine zamjerke Dr. Clark idu na temu ishrane. Ona zagovara korištenje mlijeka kao osnovnog izvora kalcija jer se unošenjem kalcija s laktozom, mliječnom masti i ostalim sastojcima mlijeka uvelike poboljšava absorbcija kalcija. Moje mišljenje je da je današnje mlijeko kontaminirano s raznim kemikalijama (antibiotici i hormoni rasta koji se daju kravama) i samim tim je svaki sastojak neupotrebljiv. Činjenica je da čovjek u biti ne podnosi laktozu i tek je u nedavnom razdoblju zbog prinude 'naučio' konzumirati životnjsko mlijeko. Nadalje, krave koje stoje kao zombiji u stajama pod umjetnim svjetlom i prikopčani na aparate za muženje ne mogu davati ništa nego čisti otrov! Isto tako ona se zalaže za konzumiranje vitamnskih dodataka jelu (vitamin C, magnezij i kalcij), a moje je mišljenje da niti jedan vitamin u obliku kapsule ili praha ili kapi ne može biti efikasan kao onaj koji se konzurmira s zdravim voćem i povrćem u pravom omjeru s drugim mineralima i vitaminima. Na kraju je i sama ustanovila da večina multivitaminskih kapsula je jednostavno otrovna. Ovo je posebna tema, ali samo ću nabaciti ideju: niti jedna TVAR koja se nalazi u kapsuli NE može biti zdrava! Nadalje, ona u jednom trenutku kaže da se za vrijeme bolesti ne smije vršiti nikakva dijeta. Ovo je isto posebna tema, ali opet ideja: zar nije logično ukinuti unos otrova i jednostavno gladovati kako bi se očistili od otrova.
Nažalost iako opskrbljena znanjem i oružjima u borbi protiv bolesti, nije uspjela pomoći samoj sebi onda kad joj je bilo najpotrebnije. Laka joj zemlja!

Popis izvora informacija

www.prirodom-do-zdravlja.net vrlo dobar web site s detaljnim opisom antiparazitnog programa i ostalih pojmova
www.alternativa-za-vas.com neloš site, ovdje se može naručiti komplet lijekova za antiparazitni program (ovo mi isto ide na živce jer mi se čini da opet netko zarađuje na tuđoj bolesti)
ayurvedaizdravlje.blogspot.com vrlo zanimljiv popis jednostavnih recepata za bolje zdravlje i detaljnje upute za korištenje zappera
www.drclark.net službeni site Dr. Hulde Clark
Wikipedija o Dr. Huldi R. Clark vrlo sumnjiv izvor informacija, ali eto valja i to pročitati
The Cure For All Diseases knjiga Dr. Hulde Clark, toplo preporučam svakome zainteresiranom za svoje zdravlje
The Cure For All Cancers knjiga Dr. Hulde Clark u kojem otkriva svoje metode potpunog izlječenja raka
Galaksija Forum/Zapper vrlo kvalitetni postovi s dosta linkova i iskustvima o zapperu

Nema komentara:

Objavi komentar