ponedjeljak, 26. prosinca 2011.


ANTIPARAZITNI PROGRAM
Postupak čišćenja organizma od parazita po recepturi
Dr. Hulde Clark
Čišćenje jetre i antiparazitni program:
 jedan  je od najbitnijih procesa čišćenja organizma po Dr.Clark.  Prije samog čišćenja jetre potrebno je provesti čišćenje bubrega kako bi urinarni sistem bio u punoj funkciji prije ovog tretmana.
Isto tako treba započeti s antiparazitnim programom prije samog čišćenja jetre.
Anitparazitni program se sastoji od konzumiranja extra jake tinkture crnog oraha, pelina i klinčića tijekom 44dana.
Tinktura crnog oraha i pelin  uzimaju  se neposredno prije obroka , dok klinčić u sredini obroka tri put na dan.
Čišćenje jetre i žučnih kamenaca  odvija se  u sklopu antiparazitnog programa, s tim da se odabere slobodan dan jer je procedura malo napornija, a sastoji se od konzumiranja gorke soli, maslinovog ulja i svježeg crvenog grejpfruta tijekom jednog dana, ali po posebnom receptu.

Dr. Clark preporuča čišćenje jetre i antiparazitni program najmanje dva puta godišnje.

Antiparazitni program - extra jaka tinktura crnog oraha, pelin i klinčić.
Te tri biljke moraju se koristiti zajedno. Ljuska oraha i pelin ubijaju odrasle i razvojne stadije najmanje 100 parazita. Klinčić ubija jajašca.





Samo ako ih koristite zajedno riješit ćete se parazita. Ako ubijete samo odrasle, sićušni stadiji i jaja će ubrzo izrasti u nove odrasle. Ako ubijete samo jajašca, milioni stadija koji su već preplavili vaše tijelo ubrzo će odrasti i proizvesti još jajašca.
Moraju se koristiti zajedno kao jedinstveni tretman.
Ekstra jaka tinktura crnog oraha, za jedan tretman potrebno je 30 ml. Tinkturu je najbolje napraviti sam ili je nabaviti od nekoga u koga imate povjerenja, jer je dosta osjetljiva. Sama procedura je jednostavna, no mora se biti jako pažljiv. Ispravno napravljena tinktura može stajati i nekoliko godina, no nakon otvaranja bočice, ista se mora utrošiti čim prije prema programu i za to vrijeme držati u hladnjaku. Tinktura se ukapa u pola čaše vode i popije prema programu. Boja ispravne tinkture je zelenkasto žuta, ako je tamna onda je bezvrijedna.
Ispočetka se povećeva broj kapi da bi se dostigla djelotvorna doza od dvije čajne žlice ( 90 kapi) koje se dalje uzimaju ovisno o stupnju bolesti prema uputama Dr. Clark.
Extra jaka tinktura crnog oraha:
Pelin

Kapsule pelina



Klinčić



Kapsule klinčića



Trebati će Vam
 oko 100 kapsula klinčića.
Da načinite svoje nabavite 00 veličinu kapsula u prodavanicama zdrave hrane. Ne morate ih napuniti sve odjednom. Najbolje da sameljete pola bočice i napunite u kapsule ( to će Vam biti dovoljno za tjedan dana). Kad to potrošite sameljite i napunite opet kapsule. Na taj način imate uvijek svježe kapsule čime sprečavate da Vam ne ishlape aktivne tvari iz klinčića. Uzimajte kapsule u sredini obroka. 

(Ne pokušavajte umješati klinčić direktno u vodu! To je prejako i može Vam izazvati mučninu! Isto tako pripazite kada uzimate kapsule da nije koja napukla ili oštećena.)
Sada imate:
• Jednu 30 mililitarsku bočicu ekstra jake tinkture od crnog oraha po recepru Dr Hulde Clark.
 To je 1 unca ili 6 čajnih žlica, što je dovoljno za 21 dan antiparazitnog programa ako niste odviše bolesni.
 (Ako nemate, možete pisati na  overr2011@gmail.com ili zvati na 091 79 07 373 )

• Jednu bocu kapsula pelina (svaka kapsula sa 200-300 mg pelina) 
• Jednu bocu kapsula svježe mljevenih klinčića,
                                (svaka kapsula sa 400-500 mg klinčića).
Ovo su jedine biljke koje
trebate da se izliječite. 

Postoji još jedan sastojak, ornithine, koji poboljšava ovaj recept. Paraziti stvaraju veliku
kolčinu amonijaka. Amonijak je njihov ekvivalent urina i paraziti ga oslobađaju u našim tijelima u velikim količinama.
Amonijak je jako otrovan posebno za mozak. Dr. Clark navodi da uzrokuje nesanicu i ostale
probleme sa spavanjem noću i 
nemir preko dana. Uzimajući ornitin prije spavanja osiguravate si miran san.
Ne pokušavajte zamijeniti biljke lijekovima. Parazitocidni lijekovi mogu biti krajnje otrovni,
čak i u malim dozama. Niti jedan od njih ne ubija sve stadije parazita. Držite se biljaka.

http://www.prirodom-do-zdravlja.net/  je vrlo dobar web site s detaljnim opisom antiparazitnog programa i ostalih pojmova


Sve informacije na ovoj web stranici isključivo su informativne prirode i nisu namijenjene u svrhu dijagnosticiranja ili određivanja terapije bez savjetovanja s liječnikom.



utorak, 20. prosinca 2011.

Procedura čišćenja jetre i žučne vrećice
od kamenaca i nakupljenih masnoća.

POTREBNO PRIPREMITI:

GORKA SOL - 50 g (4 velike (jušne) žlice)

MASLINOVO ULJE (HL.PREŠANO) - 1,5 dcl svjetlo je lakše popiti

SVJEŽI CRVENI GREJP - 2 do 3 dovoljno da se istisne 2 dcl soka

VELIKU SLAMKU - pomaže u pijenju , po želji


Ne preporuča se raditi čišćenje jetre bez napravljenog Antiparazitnog programa (preagresivno za organizam) prvo treba napraviti Antiparazitni program, koji uključuje čišćenje jetre i žučne vrećice. 

Izaberite dan u tjednu npr. petak ili subota za čišćenje kako biste se slijedeći dan odmarali. Tijekom antiparazitnog programa preporuča se jesti što lakšu, nemasnu pretežno vegetarijansku, hranu kao i bar 10 dana nakon. Ali naravno nije uvijet svakako pokušajte što više izbjegavati jesti prerađevine biljnog a posebno mesnog porijekla.

Na dan čišćenja jetre pojedite nemasni doručak i ručak npr. žitarice s voćem, voćni sok, kruh, med, krumpir pečeni ili kuhani, povrće samo sa soli bez ulja (ne uzimati ništa masno kao što je putar, mlijeko, vrhnje, industrijski sirevi, ulje).

To će stvoriti mnogo žuči i pritisak na jetru. Što je veći pritisak to će više kamenčića izići. Taj dan nemojte uzimati nikakve lijekove, vitamine i slično bez kojih inače možete, jer to može spriječiti uspjeh čišćenja.


14:00Nemojte jesti ni piti poslije 14:00 sati. Ako prekršite ovo pravilo, kasnije vam može biti mučno i možda nećete izbaciti niti jedan kamen.
Upozorenje!Vrijeme je ovdje vrlo važan faktor za uspjeh. Nemojte kasniti ili uraniti više od 10-15 minuta.
PRIPREMITE GORKU SOL. Stavite 50 g (4 velike jušne žlice) u posudu s 6 dcl vode i poklopite, promućkajte da se sol rastopi, podijelite tekućinu u 4 jednako napunjene čaše koje čete piti 4 puta po jednu čašu (dozu).


17:00Popijte prvu čašu (dozu) gorke soli. Možete dodati 1/8 čajne žlice vitamina C u prahu da popravite okus. Nakon pijenja možete isprati usta i popiti nekoliko gutljaja vode. Maslinovo ulje i grejp stavite da se ugrije na sobnu temperaturu.


20:00 Popijte drugu (dozu) čašu gorke soli. Niste jeli ništa od 14 sati, ali nećete osjećati glad. Pripremite se za krevet, vrijeme je ovdje vrlo važan čimbenik za uspjeh. Nemojte kasniti ili uraniti više od 10 min.


21:45 Ulijte 1,5 dcl maslinovog ulja i 2 dcl soka crvenog grejpa u posudu s poklopcem. Čvrsto zatvorite posudu i mućkajte dok smjesa ne postane vodenasta. Posjetite wc jednom ili više puta (psihološki efekt) čak iako zakasnite na vaše piće u 22:00 sati. Nemojte kasniti više od 10 min.


22:00 Popijte napitak koji ste napravili (maslinovo ulje i grejp). Slamka će vam pomoći da ga lakše pijete.
Pijte STOJEĆKI, popijte to  polako u 5 do 10 minuta (15 minuta za starije i slabije osobe). ODMAH LEGNITE.
Važno je napomenuti da ne pijete napitak (maslinovo ulje i grejp) brzo jer  tjekom noći možete osječati mučninu, žgaravicu.

Ako tako ne napravite možete spriječiti kamenčiće da izađu. Unaprijed se pripremite za spavanje, nemojte čistiti kuhinju.


Nakon pijenja otiđite odmah u krevet i legnite ravno na leđa sa uzdignutom glavom (stavite dva jastuka), ili na lijevi bok, ovo je jako važno. Pokušajte misliti na to sto se sada događa u vašoj jetri i budite mirni bar 20 minuta u tom položaju. Možda ćete osjetiti kamenčiće kako izlaze iz kanalića jetre. Nema nikakvog bola jer su kanali otvoreni zbog gorke soli. Sada možete zaspati , lezite što više na lijevom boku. Ako to ne učinite možete spriječiti kamenčiće da iziđu.


SLIJEDEĆE JUTRO NE PRIJE 6:00 Nakon dizanja popijte treću čašu (dozu) gorke soli. Ako osjetite mučninu pričekajte malo i onda pijte. Vratite te se u krevet i lezite na lijevi bok, po potrebi posjetiti wc.


DVA SATA KASNIJE 8:00 Popijte četvrtu čašu ( zadnju dozu ) gorke soli, vratite se natrag u krevet. Nakon još DVA SATA možete jesti, počnite prvo sa bistrim voćnim sokom. Pola sata kasnije pojedite voćku. JEDAN SAT kasnije možete jesti laganu hranu. Do večere trebali bi se osjećati oporavljeni.


KOLIKO STE BILI USPJEŠNI. Tijekom ovog dana će te vjerojatno puno puta otići na WC. Potražite kamence u wc školjci ili posudi, kamenca može biti na desetine, ukupno u više nuždi trebalo bi ih biti i do 200 i više raznih dimenzija.
Primjeri na slikama:






kamenci iz jetre i žučne vrečice



To je pravi kamenac, a ne ostaci hrane, jer žuč iz jetre je zelena, poput graška. Izmet će potonuti, a kamenci će plutati zato što se u njima nalazi kolesterol. Ponekad su prohodi puni kolesterola, koji se još nije formirao u okrugle kamenčiće. Ostaci kristala kolesterola zelene boje će isto plutati u vodi.

Obično je jetra prepuna kamenca, pa preporučamo da ponovite čišćenje za 2 tjedna.Time ćete se riješiti ALERGIJA i bolova u gornjem dijelu leđa.
Koliko je čišćenje jetre sigurno? Čišćenje jetre je apsolutno sigurno. Tisuće ljudi diljem svijeta čistili su jetru na takav način. Riješili ste se kamenaca iz jetre i žučne vrećice bez operacije.

Misli se da se žučni kamenci formiraju u žučnoj vrećici, a ne u jetri, misli se da ih ima nekoliko a ne na stotine. Možete izbjeći operaciju vađenja žučnih kamenaca, primjenom antiparazitnog programa koji uključuje čišćenje jetre i žučne vrećice.


ČISTITE SVOJU JETRU DVA PUTA GODIŠNJE!
Kako se za to pripremiti?

Ne preporuča se čišćenje jetre bez prethodnog uzimanja antiparazitnog programa prije nego čistite jetru. Ako održavate antiparazit program onda ste uvijek spremni očistiti jetru.


Napomena!

Sve informacije na ovoj web stranici isključivo su informativne prirode i nisu namijenjene u svrhu dijagnosticiranja ili određivanja terapije bez savjetovanja s liječnikom.